КАРИПАИН КРЕМ

„Карипаин крем“ за заболявания на гръбначния стълб и ставите

Карапаин крем се ползва с добро име сред мануалните терапевти и масажисти. В състава на Карипаин крем са включени специални компоненти, които не позволяват на крема бързо да се абсорбира в кожата и да осигури комфорт по време на масажа. Карипаин крем може да се разглежда като самостоятелна процедура за локална употреба, както и като допълнение към процедури за лекарствена фонофореза благодарение на наличието на ултразвукови проводници в крема.

  За да получите информация за продуктите от серията „Карипаин“ оставете вашия номер в полето вляво и ние ще се свържем с вас при първа възможност, в рамките на работното време.

  Указание за употреба

  Препарата Карипаин крем е предназначен за употреба при такива заболявания като:

  • Протрузия на гръбначния стълб;
  • междупрешленна херния;
  • възпалителни и деформиращи заболявания на ставите (артроза, артрит, бурсит и др.);
  • болки в кръста;
  • остеоартрит;
  • ставни контрактури;

  Както и други дегенеративно-дистрофични промени на гръбначния стълб и ставите. Освен това препарата Карипаин крем показва висока ефективност при елиминирането на келоидни белези, оперативни белези, изгаряния от различен произход и при лечение на белези.

  Локално приложение

  • Локално приложение

   карипаин гел приложение

   Масаж с Карипаин крем се извършва по следния начин: необходимото количество крем се изстисква върху проблемната област. След това лекарството се нанася с кръгообразни движения върху повърхността, която трябва да се лекува, докато се абсорбира напълно. Карипаин крем е широко търсен сред мануалните терапевти и масажистите. Структурата на Карипаин крем включва специални компоненти, които не позволяват на крема бързо да се абсорбира в кожата и да осигури комфорт по време на масажа.

   • Курс на лечение: 4 седмици
   • Нанесете: 2 пъти на ден, 2-3 грама на 10 квадратни сантиметра
   • Повторен курс: след 1 месец

  Състав

  Вода, вазелин, dehymuls PGPH PGPH, минерално светло масло, папаин, глюкозамин хидрохлорид, хиалуронова киселина, lameform TGI, глицерин, ланолин, microcare РМ 5, триетаноламин, парфюмериен състав

  Основните свойства на активните съставки

  Папаин

  Папаин

  Монотиоловата цистеин ендопротеаза наречена Папаин, се произвежда от млечния сок от специални сортове папая. С въвеждането на папаин на мястото, където е повреден гръбначният или ставния хрущял настъпва резорбция на местата с мъртви клетки. В резултат на това се създават благоприятни условия за възстановяване на костната и съдовата тъкан.

  Папаинът има благоприятен ефект върху областите на увреждане на гръбначния стълб. Поради уникалните свойства на това вещество хернията се намалява по размер и става по-мека. В резултат на обратното развитие съдовете и нервите, които са били затворени преди се освобождават, което означава, че болезнените усещания изчезват. В допълнение, под влиянието на папаин, възстановяването на тъканите в междупрешленния диск е много по-бързо.

  Хиалуронова киселина

  Хиалуронова киселина

  Хиалуроновата киселина присъства в почти всички тъкани на човешкото тяло, но като правило по-малко от нея се синтезира с напредването на възрастта. На първо място, кожата и ставната тъкан страдат от липсата на този полизахарид от животински произход.

  Хиалуроновата киселина, която се съдържа в гела, предотвратява разрушаването на хрущяла, смазва повърхността му, подобрява състава на интраартикуларната течност, освобождава въглехидратно-протеинови елементи от хрущялните влакна и намалява чувствителността към болка.

  Глюкозамин

  Глюкозамин

  Глюкозаминът, който е част от състава на Карипаин крем е аминозахарид получен от черупката на ракообразните. Тази субстанция има мощен хондропротективен и регенериращ ефект върху ставния хрущял като действа, като най-важния им естествен метаболит. В същото време, глюкозаминът се абсорбира максимално в тъканите на тялото и действа като изходен материал за синтеза на гликозаминогликани и протеогликани, необходими за хрущялната тъкан.

  Предимството на препарата Карипаин крем е строго регулирана концентрация и баланс на активните компоненти. Активните съставки запазват своите полезни свойства през целия срок на годност на производителя. Благодарение на този подход стана възможно ефективно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат чрез консервативни методи.


  Предимството на препарата Карипаин крем е строго регулирана концентрация и баланс на активните компоненти. Активните съставки запазват своите полезни свойства през целия срок на годност на производителя. Благодарение на този подход стана възможно ефективно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат чрез консервативни методи.

  Ефективност на приложение

  Според редица медицински изследвания проведени с участието на пациенти от различни възрастови групи – Карипаин крем има забележимо подобрение в повече от 77% от случаите. След курса на лечение с препарата се забелязва положителна динамика на двигателната активност, състояние на мускулен тонус, неврологичен статус, биомеханика на гръбначния стълб и структура на променената костна тъкан. Употребата на Карипаин се счита за най-ефективна в комбинация с фонофореза, тъй като ултразвукът доставя активните вещества на това лекарство директно в дълбочината на увредените органи или тъкани.

  Противопоказания

  Противопоказания за лечение на заболявания на гръбначния стълб и ставите е индивидуалната непоносимост към съставките, които образуват гела.

  Опаковка

  Ламинатна туба с вместимост 50 ml. Картонена опаковка с 1бр туба в нея.

  Условие за съхранение

  На сухо и тъмно място при температура от +5 до 25 ° С.

  Срок на годност

  24 месеца. Дата на производство (серия) е посочена на шева на тубата.

  Факти за Карипаин

  Доверие

  Доверие

  На Карипаин се доверяват водещи специалисти и лекари.
  Качествени компоненти

  Качествени компоненти

  Активната съставка „Папаин“ е с категория за качество „Фарм грейд“ и се произвежда от немската компания „MERCK“.
  GMP лиценз

  GMP лиценз

  Продукцията се произвежда с оборудване, което съответства на международния стандарт за качество и безопасност GMP.
  Сертификати

  Сертификати

  Всички продукти имат сертификати за качество.
  Клинични изпитвания и доклади

  Клинични изпитвания и доклади

  Налични са голямо количество клинични наблюдения. В България продуктите от серията Карипаин са представяни на авторитетни лекарски конференции от водещи специалисти.
  Положителни отзиви

  Положителни отзиви

  Натрупани са достатъчно количество положителни отзиви от потребители и лекари.

  Карипаин крем

  Оставете телефон и ще се свържем с Вас:

   Bulgarian Dutch English FrenchGreekRomanianSerbianSpanishTurkish