КАРИПАИН СУХ БАЛСАМ

Карипаин сух балсам при заболявания на гръбначния стълб и ставите

„Карипаин сух балсам“ е популярен препарат, съдържащ папаин, който се използва ефективно за лечение на заболявания на гръбначния стълб и ставите. Концентрацията на активната съставка е 350 Fip-ПЕ. Благодарение на активирането на папаиновите молекули, препарата може да се използва чрез електрофореза. Папаинът остава активен не само в кисела, но и в неутрална и алкална среда с рН диапазон 3-12, което позволява да се увеличи масовия трансфер на активните вещества по време на електрофореза и да се постигне максималната концентрация на активните вещества в проблемната област.

  За да получите информация за продуктите от серията „Карипаин“ оставете вашия номер в полето вляво и ние ще се свържем с вас при първа възможност, в рамките на работното време.

  Указание за употреба

  Препарата „Карипаин сух балсам“ е предназначен за употреба при такива заболявания като:

  • Протрузия на прешлените;
  • дискова херния;
  • възпалителни и деформиращи заболявания на ставите (артроза, артрит, бурсит и др.);
  • болки в кръста;
  • остеоартрит;
  • ставни контрактури;
  • церебрален и гръбначен арахноидит;
  • раменен периартрит;

  Както и други дегенеративно-дистрофични промени на гръбначния стълб и ставите. Освен това препарата показва висока ефективност при елиминирането на келоидни белези, оперативни белези, изгаряния от различен произход и при лечение на белези.

  Състав

  D (+) – лактоза монохидрат, папаин, лизозим, натриев хлорид.

  Основните свойства на активните съставки

  Папаин

  Папаин

  Монотиоловата цистеин ендопротеаза наречена Папаин, се произвежда от млечния сок от специални сортове папая. С въвеждането на папаин на мястото, където е повреден гръбначният или ставния хрущял настъпва резорбция на местата с мъртви клетки. В резултат на това се създават благоприятни условия за възстановяване на костната и съдовата тъкан.

  Папаинът има благоприятен ефект върху областите на увреждане на гръбначния стълб. Поради уникалните свойства на това вещество хернията се намалява по размер и става по-мека. В резултат на обратното развитие съдовете и нервите, които са били затворени преди се освобождават, което означава, че болезнените усещания изчезват. В допълнение, под влиянието на папаин, възстановяването на тъканите в междупрешленния диск е много по-бързо.


  Предимството на „Карипаин сух балсам“ е строго коригираната концентрация на активен папаин при 350 FipПЕ. Активните съставки запазват своите полезни свойства през целия срок на годност и имат необходимата сила, което им позволява да се използват чрез електрофореза. Благодарение на този подход стана възможно ефективно лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат чрез консервативни методи.

  Ефективност от прием

  Проведените медицински изследвания, в които участват пациенти от различни възрастови групи, показва, че „Карипаин сух балсам“ дава положителен терапевтичен ефект при повече от 77% от случаите. Препарата значително подобрява състоянието на мускулния тонус, двигателната активност, неврологичния статус, структурата на повредената костна тъкан и биомеханиката на гръбначния стълб. В допълнение, почти всички пациенти отбелязват общо подобрение на здравето, значително намаляване на болката, както и изчезването на сутрешната скованост в ставите и гръбначния стълб.

  Противопоказания

  Противопоказания за лечение на заболявания на гръбначния стълб и ставите с индивидуална непоносимост към съставките, които се съдържат в него.

  Опаковка

  Флакон от 1 гр. с вместимост 10 мл. Картонена опаковка с 10 флакона.

  Условие за съхранение

  На сухо и тъмно място при температури от 0 ° до + 20 ° С

  Срок на годност

  24 месеца. Дата на производство (серия) е посочена на етикета на флакона.

  Факти за Карипаин

  Доверие

  Доверие

  На Карипаин се доверяват водещи специалисти и лекари.
  Качествени компоненти

  Качествени компоненти

  Активната съставка „Папаин“ е с категория за качество „Фарм грейд“ и се произвежда от немската компания „MERCK“.
  GMP лиценз

  GMP лиценз

  Продукцията се произвежда с оборудване, което съответства на международния стандарт за качество и безопасност GMP.
  Сертификати

  Сертификати

  Всички продукти имат сертификати за качество.
  Клинични изпитвания и доклади

  Клинични изпитвания и доклади

  Налични са голямо количество клинични наблюдения. В България продуктите от серията Карипаин са представяни на авторитетни лекарски конференции от водещи специалисти.
  Положителни отзиви

  Положителни отзиви

  Натрупани са достатъчно количество положителни отзиви от потребители и лекари.

  Карипаин сух балсам

  Оставете телефон и ще се свържем с Вас:

   Bulgarian Dutch English FrenchGreekRomanianSerbianSpanishTurkish